Bliv en del af SustainX teamet

Vi er et dedikeret team bestående af ingeniører, forretningsudviklere og projektledere, som er samlet omkring vores passion for bæredygtighed og brændende ønske om at gøre en positiv forskel for planeten.

Ledige stillinger hos SustainX

Hvordan vi arbejder

Vi har medarbejdere i hele landet og to fysiske kontorer i henholdsvis Horsens og i København. Vi arbejder med et tydeligt formål, tæt samarbejde og høj grad af tillid til hinanden for at opnå fælles mål. Som et led i at skabe de bedste betingelser for en bæredygtig hverdag, arbejder vi med en 4-dages arbejdsuge.

Hvad vi tilbyder

Fokus på trivsel

Vi tager vores culture statement meget seriøst, da vi er overbeviste om, at vi skal passe på os selv, før vi kan passe på planeten. Vi tilbyder derfor en høj grad af fleksibilitet i form af remote work, så du har mulighed for at arbejde på den måde, der passer dig. Vi hjælper også hinanden med at skabe gode arbejdsvaner, f.eks. at huske pauserne og at skabe tid til fokus.

Mulighed for at gøre en forskel

Vi arbejder for at gøre en forskel og det skinner igennem alt, hvad vi laver. Med forskel mener vi, at vi bestræber os på at skabe Indvirkning, Indflydelse, Gennemslag, Påvirkning og Følgevirkning hos de danske virksomheder, som bidrager til en bæredygtig fremtid for alle generationer.

4-dages arbejdsuge

Vi vil gerne give alle mulighed for en bæredygtig hverdag, hvor der er tid til at lade op og tid til det, der også skaber mening og værdi for os hver især. Som en del af det har vi valgt at eksperimentere med en 4-dages arbejdsuge. Vi forventer fuld implementering i løbet af 2023!

Plads og støtte til 'FFT'

Vi er en organisation i fuld udvikling og giver massere af plads til ‘FFT’, som er et begreb inspireret af Brené Brown. ‘FFT’ står for ‘Fucking First Time’ og er en strategi til at gennemføre noget for første gang i stedet for at undgå situationen i frygt for at fejle. Der er altid fuld opbakning, når der kaldes en ‘FFT’ i SustainX.

Fællesskab og socialt miljø

Det er vigtigt at have det godt socialt på sin arbejdsplads, og da vi er fordelt på to kontorer i landet, gør vi meget ud af at mødes til team events hver 3. måned for at dele status på forretningen, samle alle vores gode idéer og lave noget socialt sammen. Foruden team events arrangerer vi løbende fredagsbar, padle turneringer mm.

Fejring af successer

Det er en stor del af kulturen i SustainX at fejre vores successer - både de små successer i hverdagen, men også de store mål vi sætter for os selv. Når vi mødes til team events fejrer vi hinanden med champagne og skåler på det stærke teamwork, som er altafgørende for, at vi lykkes.

Team event

 

En af de årlige traditioner i SustainX er deltagelse i Klimafolkemødet i august. Her er en lille stemningsvideo fra dette års klimafolkemøde, hvor vi også benyttede anledningen til at fejre en række champagnemål. Disse er en vigtig del af SustainX kulturen, hvor vi fejrer, når vi lykkes, sammen.

 

Vil du være med? 

Vi er hele tiden på udkig efter nye bæredygtighedsentusiaster til vores team, og vi bliver altid enormt glade for at høre fra andre, der deler vores motivation for den grønne omstilling.

Du er meget velkommen til at sende os dit CV og et par linjer om, hvad du interesserer dig for, motiveres af og hvorfor du er faldet for SustainX. Vi forventer ikke, at du sender en ansøgning, men vi læser selvfølgelig alt, hvad vi modtager og bestræber os altid på at vende tilbage hurtigst muligt.

Har du interesse i at høre mere eller vil dele dit CV og interesse i den grønne omstilling, er du meget velkommen til at skrive til os på people@sustainx.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.