Baettr – Momentum

Baettr er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen skaber industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil I være med i et netværk? 

Momentum Network
Baettr
baettr logo

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om Baettr 

Baettr samarbejder med internationale OEM’er i vindindustrien og tilfører konkret værdi til partnernes værdikæde og forretning ved at reducere kompleksitet og nedbringe omkostninger. 

Mød Momentum-medlem og medstifter: Baettr 

Hver dag arbejder Baettr på at gøre vindenergi til den mest udbredte og foretrukne energikilde i verden. “Engineering the Foundation for Future Generations” er ikke bare ord for Baettr, men deres overordnede formål.  

 

Sammen kan vi skabe forandring 

Vi spurgte Baettrs administrerende direktør, Peter Pallishøj, hvad han syntes om Momentum Network: 

“Vi har mange gode ideer i Baettr, og vi forsøger hele tiden at optimere vores processer og stå til ansvar i den grønne omstilling. Men vi har også brug for at drage nytte af samspillet mellem Baettr og andre virksomheder indenfor vindindustrien, hvilket vi mener, at vi får ved at være en del af Momentum Network. 

Fra de workstreams, der har været og er i gang, får vi sparring, inspiration og konkret støtte til at definere vores vej fremad. Og det er en ekstremt god motivationsfaktor til at holde fokus på vores bæredygtighedsdagsorden samt for vores langsigtede strategi. Desuden er netværket ved at blive stærkt og et godt sted at starte, når vi søger andre former for sparring. 

For mig fremgår det af vores “Why” for Momentum Network: “Vi tror på, at vi på egen hånd kan være en inspiration, men sammen kan vi skabe omstilling.” Jeg kan ikke forklare det bedre end sådan, for vi har helt sikkert brug for en omstilling. Spørgsmålet er, om vi bevæger os hurtigt nok fremad.” 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her