BSB Industry – Momentum

BSB Industry er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen skaber industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil I være med i et netværk? 

Momentum Network

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om BSB Industry
BSB Industry er en kontraktproducent, der producerer skræddersyede løsninger i stål, rustfrit stål, jern og aluminium. 

Mød et Momentum-medlem: BSB Industry 

BSB Industry har i de sidste 15 år været leverandør af stålkonstruktioner til vind industrien. Virksomhedens vigtigste ekspertiseområde er ankerbure, som udgør fundamentet for vindmøller på land. Med en lang tradition for at minimere forbrug og efter certificeringen i henhold til ISO14001 i 2020 var klimaregnskab det næste store skridt i BSB Industry A/S’ miljørejse.  

 

At bevæge sig fremad sammen 

Vi har spurgt Winnie Fedders, hvad hun mener om Momentum Network:  

“BSB Industry blev introduceret til Momentum Network i foråret 2021 af et andet medlem. Efter den officielle præsentation var der ingen tvivl om, at det ville være en god idé for os at være med. 

Netværket består ikke kun af webinarer og smarte præsentationer; alle medlemmer er leverandører til vind industrien. Derfor deler vi de samme opgaver og udfordringer. Momentum Netværket har et setup, der sikrer, at medlemmerne bevæger sig fremad, mens de deler byrden med at udtænke formen. 

Det materiale, der er produceret i de forskellige workstreams, er let tilgængeligt, og hvis man har spørgsmål, kan man altid henvende sig til et af de medlemmer, der er involveret i det pågældende område. 

Momentum Network bruger også sin indflydelse til at nå ud til andre interessenter som OEM’er og DI, hvilket kan bruges til at opbygge relationer og bygge bro mellem krav og muligheder. Efterhånden som netværket bliver større, har vi mere gennemslagskraft og kan presse endnu mere på, så det er en win-win-situation for os. 

I BSB Industry deltager vi ikke kun for at få noget ud af det, men også for at bidrage til at holde momentum kørende.”

Læs mere om Momentum Network. 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her