Fynbo Foods

Fynbo Foods er medlem af fødevare- og drikkevareindustriens ACT Network, der sammen fremmer strømlining af fælles praksis og bæredygtig innovation i branchen. 

Vil du være med i et netværk?

ACT Network

Business

Fødevareindustri

Service

ACT Network

Om Fynbo Foods

Fynbo Foods har produceret i vegetabilske levnedsmidler baseret på bær, frugt og grøntsager til Danmark såvel som resten af verden siden 2002.

Mød et ACT medlem: Fynbo Foods

Med produktion i Vendsyssel har Fynbo Foods siden 2002 produceret vegetabilske levnedsmidler med bær, frugt og grøntsager til hele verden til konkurrencedygtige priser. Fynbo Foods er i dag en af de førende marmeladeproducenter indenfor områder som økologi og Fairtraide. Virksomheden har en ambition om at blive Nordens foretrukne samarbejdspartner og indgik derfor i august 2022 i et samarbejde med SustainX, som skal hjælpe med at accelerere den grønne omstilling.

 

ACT ruster os til at tage nye initiativer og sætte ambitiøse mål

Vi har snakket med Anne Bjerregaard Manø, kvalitetsleder hos Fynbo Foods, om virksomhedens arbejde med ACT:

“Vi blev medlem af ACT i foråret 2022, fordi vi hørte om netværket gennem Dansk Industri. I dag, er vi med i ACT fordi netværket er en værdifuld sparringspartner for os.

Vores deltagelse i ACT giver Fynbo Foods mulighed for at udveksle erfaringer med andre virksomheder i branchen, der kender til de samme processer som vi beskæftiger os med. Derved kan vi lære af andres erfaringer, samtidig med at vi videregiver vores egne, og det skaber et positivt samarbejde i netværket.

ACT er med til at fremme den bæredygtige udvikling hos Fynbo Foods ved at belyse nuværende og kommende trends, krav og regler. Samtidig er ACT medhjælpende til at ruste os til at tage nye initiativer og sætte ambitiøse mål for den bæredygtige udvikling hos os.”

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her