HydraSpecma – Momentum

HydraSpecma er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen sætter industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil du være med i et netværk?

Momentum Network
hydraspecma logo

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om HydraSpecma 

HydraSpecma bygger på mere end 100 års erfaring. Sammen med forretningspartnere har vi hos Hydra-Grene og Specma opbygget Nordens førende hydraulikvirksomhed, der garanterer solide løsninger af høj kvalitet. 

Mød et Momentum medlem: HydraSpecma 

Sammen med forretningspartnere har HydraSpecma opbygget Nordens førende hydraulikvirksomhed, der garanterer solide løsninger af høj kvalitet. HydraSpecma leverer smøring, filtring og køling til vindmøller og har over 40 års erfaring som leverandør til vind industrien.  

En fantastisk platform til at mødes med branchens OEM’er
Vi spurgte Henrik Sillesen, Group Director hos HydraSpecma, hvad han syntes om Momentum Network: 

“Hos HydraSpecma har vi altid haft en ansvarsbevidst tilgang til de samfund, vi er en del af, det miljø, vi lever i, og de medarbejdere, der er en del af HydraSpecma-familien. Samtidig har vi stor erfaring som leverandører til vind industrien. 

Så da muligheden for at blive en af de stiftende virksomheder i Momentum Network opstod, var det den perfekte blanding af disse to stolte traditioner. Valget om at deltage kom helt naturligt. Momentum Network giver os mulighed for at mødes med branchefæller og lære af hinanden for at sikre, at vi er effektive og anvender bedste praksis i vores indsats for at blive endnu mere bæredygtige. Momentum Network har vist sig at være en fantastisk platform til at snakke med OEM’erne om deres strategier for bæredygtighed. 

Netværk som Momentum er vigtige, da de hjælper hele branchen med at fremskynde og fastholde fokus på bæredygtighed.” 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her