KK Wind Solutions – Momentum

KK Wind Solutions er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen skaber industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil du være med i et netværk? 

Momentum Network
Bæredygtig konsulent
kk wind solutions logo

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om KK Wind Solutions 

KK Wind Solutions er en dedikeret grøn teknologi virksomhed med mere end 35 års erfaring indenfor elektriske systemer til vindmøller. Virksomhedens løsninger spænder fra udvikling af state-of-the-art systemer og lean produktion til installation og vedligeholdelse på stedet gennem et globalt setup. 

Mød et Momentum-medlem: KK Wind Solutions 

KK Wind Solutions bygger på mere end 40 års erfaring indenfor vedvarende energi og er en stærk partner indenfor elektromekaniske systemer til vindmøller. Deres løsninger, der bringer kundernes omkostninger ned og optimerer turbinens ydeevne, spænder fra udvikling af avancerede systemer og lean manufacturing til installation, drift og vedligeholdelse.  

 

En gylden mulighed 

Vi har spurgt Kim Schmidt Petersen, Senior Director hos KK Wind Solutions, hvad han mener om at være en del af Momentum Network: 

“I KK Wind Solutions er vi dedikerede til bæredygtighed. Vi bruger de 17 verdensmål som vores overordnede ramme for at definere vores bæredygtighedsmål. På trods af tilgængelig information om verdensmålene indså vi, at vi havde brug for yderligere støtte til at omsætte vores mål til operationelle aktiviteter. 

Derfor var vi meget glade for at se Momentum Network blive til virkelighed, og hvordan det er blevet organiseret med et relativt lille antal vigtige leverandører til vindmølle OEM’erne. Leverandører, som vi allerede kender som åbne overfor at finde løsninger. Ovenikøbet er netværket faciliteret af nogle centrale eksperter – en gylden mulighed for KK Wind Solutions! 

Efter at have været Momentum-medlem i flere måneder er jeg overrasket over åbenheden og viljen til at dele erfaringer på tværs af leverandørerne. Desuden har den støtte og det niveau af professionalisme, som SustainX-teamet har leveret med viden, praktiske værktøjer og praktisk støtte og vejledning, simpelthen været fantastisk. 

For KK Wind Solutions har de udvalgte workstreams fremskyndet vores bæredygtighedsrejse. Vi forstår nu bedre, hvordan bæredygtighedsdagsordenen vil påvirke vores forretningsaktiviteter og levere bæredygtighedsaktiviteter inden for vores organisation.” 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her