LJM – Lind Jensen – Momentum

LJM – Lind Jensen er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen skaber industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil I være med i et netværk? 

Momentum Network
lind jensen logo

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

OM LJM – Lind Jensen 

I mere end 30 år har Lind Jensen Hydraulics leveret hydrauliske pitch- og låsecylindre til en række af verdens førende vindmølleproducenter. 

Mød et Momentum-medlem: LJM – Lind Jensen 

I mere end 30 år har Lind Jensen Hydraulics leveret hydrauliske pitch- og låsecylindre til en række af verdens førende vindmølleproducenter. Kvalitetsniveauet er kernen i den succes, som LJM – Lind Jensen har opnået gennem tiden. Med mere end 200 medarbejdere på verdensplan, fremstiller LJM – Lind Jensen også Produkter til spildevandshåndtering og udstyr til håndtering af flydende gødning, biomasse og spildevand. 

 

At forblive en foretrukken leverandør til branchens OEM’er 

Vi spurgte direktør for LJM – Lind Jensen, Martin Andersen, hvad han mener om Momentum Network: 

“Vi meldte os ind i Momentum Network, da vi så muligheden for at dele og ikke mindst udvikle vores viden og erfaring indenfor opgaver med bæredygtighed. Desuden så vi muligheden for at være og forblive et proaktivt medlem af Momentum Network, hvilket er afgørende for os. Vores primære motivation for at deltage i et netværk var at sikre vores største klimaaftryk og at forblive en foretrukken leverandør for OEM’er inden for grøn energiindustri. 

Fra vores medlemskab i Momentum Network har vi fået et klart overblik over de elementer, der skal bruges til at etablere en overordnet bæredygtighedsstrategi og handlingsplan. Det har givet et positivt grundlag for at gribe projektet an. 

For LJM – Lind Jensen som en mellemstor virksomhed (+250 ansatte på verdensplan) så vi det som en fantastisk mulighed for – med kort varsel – at lære af de “større” medlemmer og senere at dele erfaringer med nye kommende medlemmer.” 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her