Niebuhr Gears – Momentum

Niebuhr Gears er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen sætter industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil du være med i et netværk?

Momentum Network

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om Niebuhr Gears

Niebuhr Gears er en virksomhed, der fremstiller tandhjul og leverer tandhjulskomponenter af høj kvalitet til alle industrielle maskinproducenter, herunder konstruktionsmaskiner, vindmøller, bilindustrien, skibsbyggeri, off-shore osv. Niebuhr Gears producerer i Europa og Asien og leverer tandhjulskomponenter til hele verden.

Mød et Momentum medlem: Niebuhr Gears A/S  

Som den førende specialist på markedet fremstiller Niebuhr Gears tandhjulskomponenter af høj kvalitet til alle industrielle maskinproducenter, f.eks. konstruktionsmaskiner, vindmøller, bilindustrien og skibsbyggeri. Som led i deres bæredygtighedsrejse har Niebuhr Gears for nylig afsluttet sit projekt “Klimaklar SMV” og har foretaget sin første CO2-baselineberegning for år 2018. 

Med mere end 20 år på posten spurgte vi Rasmus Niebuhr, administrerende direktør, hvad han syntes om Momentum Network: 

“Vi besluttede straks at deltage, fordi hele idéen med Momentum Network passer til vores behov for samarbejde og udveksling af erfaringer omkring en opgave, der er relativt ny for os. Netværket består af andre i samme situation som os. Sammen er vi meget stærkere og hurtigere i stand til at gennemføre en bæredygtig omstilling. 

I det store og hele har Momentum Network forbundet Niebuhr Gears med folk, der arbejder med bæredygtighedsdagsordenen. Ligeledes har netværket givet os inspiration til arbejdsark og præsentationer samt hjulpet os med at prioritere de bæredygtige emner. 

Jeg mener, at det er meget relevant, at flere små og mellemstore virksomheder kan koordinere og give feedback opad. Vi skal sikre, at udfordringer og opgaver stadig giver mening og skaber værdi.” 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her