Polar Seafood

Polar Seafood er medlem af fødevare- og drikkevareindustriens ACT Network, der sammen fremmer strømlining af fælles praksis og bæredygtig innovation i branchen. 

Vil du være med i et netværk?

ACT Network

Business

Fødevareindustri

Service

ACT Network

Om Polar Seafood

Polar Seafood er den største privatejede fiskerivirksomhed i Grønland, som med 30 års erfaring i branchen i dag leverer fisk og skaldyr til hele verden.

Mød et ACT medlem: Polar Seafood

Som den største privatejede fiskerivirksomhed i Grønland er Polar Seafood en af verdens førende leverandører af fisk og skaldyr fra det arktiske ocean til forarbejdningsvirksomheder, grossister, cateringvirksomheder og detailkunder. Virksomheden har over 30 års erfaring og mere end 1.000 medarbejdere til vands og til lands. Ved hjælp af moderne fabrikstrawlere, forsyner virksomheden Skandinavien og resten af verden med alt fra koldtvandsrejer, torsk, hellefisk, rødfisk til snekrabber af højeste kvalitet. Siden foråret 2022 har Polar Seafood været medlem af ACT.

 

Et godt og trygt forum, hvor vi tør stille alle mulige spørgsmål

Vi har snakket med Louise Schouv Petersen, projektleder i Polar Seafood, om virksomhedens arbejde med ACT:

“I foråret 2022 havde vi netop afviklet to workshops i samarbejde med DI omkring vores arbejde med FN’s Verdensmål, og vi havde brug for assistance til at holde momentum og hjælp til overblik over det videre arbejde vedr. klimadelen.

Siden da har vi været med i ACT, fordi det giver rigtig god mening at deltage i arbejdsgruppe/netværk med andre fødevarevirksomheder. Desuden er ACT stærkt og meget givende for os, fordi det har karakter af arbejdsgruppe mere end netværksgruppe. Således oplever vi, at vi hele tiden dels er velorienterede i forhold til, hvad der rører sig indenfor området men især, at vi bliver ”holdt i hånden” i forhold til de opgaver, der stilles (og forventes løst)

Det giver os oplevelsen af, at vi rykker på de rigtige ting i den rigtige rækkefølge. Og en tryghed, som vi ikke ville have, hvis vi skulle sidde med det hele på egen hånd. Desuden er det dejligt at kunne sparre med andre fødevarevirksomheder i et godt og trygt forum, hvor vi tør stille alle mulige spørgsmål.

Det er en stor hjælp, at vi i stedet for selv af famle i blinde nu bliver hjulpet skridt for skridt til at flytte os. Helt konkret har vi fået taget hul på beregningen af vores CO2-regnskab.”

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her