Polytech – Momentum

Polytech er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen skaber industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil I være med i et netværk? 

Momentum Network
Polytech
polytech logo

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om Polytech 

Som en løsningsorienteret leverandør med en global tilstedeværelse har Polytech en mission om at hjælpe deres kunder med at forbedre deres produkter, øge deres afkast og reducere deres ”levelized cost of energy.” 

Mød et Momentum-medlem: Polytech 

Polytech giver bæredygtige løsninger liv og forbedrer vindmøllers holdbarhed og ydeevne. Polytech blev grundlagt i 1994 og er nu førende inden for innovation af vindkraft og en betroet partner for store aktører i vind industrien med lokationer i Danmark, Kina, Tyskland, USA og Mexico.  

 

Understøttelse af videns udveksling 

Vi har spurgt Jesper Sloth, CMO hos Polytech, hvad han synes om at være en del af Momentum Network: 

“Hos Polytech ser vi en hel del fordele ved at være en del af Momentum Network. 

Gennem samarbejdet i netværket er vi i stand til at konvertere den normale pull-effekt til en push-effekt overfor vores kunder, hvilket sikrer, at de baselines og standarder, der kræves i deres forsyningskæder er afstemt på tværs af branchen – og at vi har en fælles forståelse af, hvilke krav vi vil møde i branchen. 

Endvidere faciliterer netværket videns udveksling på tværs af virksomheder af samme art – med emner både indenfor bæredygtighedsstandarder og -krav, som er nyt for os alle – men også mere bred sparring om nye koncepter og idéer.” 

 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her