Sustainability Manager

 

Full-time – Horsens, DK

Hvem er vi?

I SustainX arbejder vi for at hjælpe danske virksomheder til mere bæredygtig produktion. Som Sustainability Manager bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi bæredygtighedsløsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

SustainX blev stiftet i 2020 og er i dag et dedikeret team af 26 bæredygtighedsentusiaster bestående af alt fra ingeniører og forretningsudviklere til projektledere og scient’er. For os er bæredygtighed ikke alene den grønne agenda; det er også den menneskelige. Eksempelvis arbejder vi målrettet mod implementering af en 4-dagsarbejdsuge og eksperimenterer med at skabe sunde vaner i arbejdet.


Om rollen

Som Sustainability Manager vil du få ansvar for at lede og udføre bæredygtighedsaktiviteter for vores kunder på et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du vil også blive involveret i forretningsudvikling i overensstemmelse med vores mission, vores strategi og interessenternes forventninger.

Du vil hjælpe kunder med at udføre forskellige aktiviteter inden for bæredygtighed og ESG. Dette dækker over bl.a. klimaregnskaber, sustainability målsætninger, reduktionsplaner, forandringsledelse, kommunikationsstrategier og alt andet, der vedrører det at arbejde med bæredygtighed som virksomhed. Alt sammen ved hjælp af den kæmpe styrke der er ved at trække på kompetencerne fra verdens bedste team til at understøtte udførelsen.


Hvad vi har brug for fra dig

 • Det lyder som en kliché, men; hos os er det vigtigt, at du ikke er bange for at kaste dig ud i noget nyt, stå på usikker grund og prøve dig frem. Vi søger personer som tør tage chancer og som er gode til at finde på løsninger og holde hovedet koldt i en kompleks situation.
 • Komfortabel med skriftlige og mundtlige præsentationer på både dansk og engelsk, afholdelse af møder, facilitering af workshops og præsentation af analyseresultater og anbefalinger til Senior Management.
 • At være i stand til at identificere og forfølge nye forretningsmuligheder i samarbejde med ledere.
 • Gode menneskelige kompetencer: lyttende, empatisk og naturligt nysgerrig på mennesker, du arbejder sammen med.
 • Er skarp til analyse, at se sammenhænge og at kunne zoome mellem specifikke og holistiske perspektiver.
 • Er en naturligt struktureret person, der er god til systemer og organisering og leverer gennemarbejdede resultater.
 • En stærk interesse i at være med til at fortsætte arbejde med at bygge en anerledes type organisation end den gængse, sammen med os.

Vi anser det som en fordel, hvis du allerede har viden eller praktisk erfaring med at arbejde inden for et eller flere af følgende områder: ansvarlig værdikæde, klimaregnskab, cirkulær økonomi, bæredygtige udviklingsmål, bæredygtige teknologier, bæredygtighedsmåling og -analyse, ESG, bæredygtig organisation og ledelse.


Hvorfor lige os?

At arbejde i SustainX betyder, at du gør en stor forskel i arbejdet med den grønne omstilling, og du vil være i stand til at spore din bæredygtighedspåvirkning direkte. Derudover bliver du en del af en kultur hvor: “Vi passer på os selv, hinanden og planeten” og har opstillet helt konkrete mål for at sikre, at vi hele tiden bliver bedre.

Du vil arbejde sammen med erfarne og passionerede kolleger i et miljø, hvor viden deles, og ansvar gives til dem, der kan og vil. Vores team er kendetegnet ved en uformel omgangstone, at have det sjovt på arbejdet – og samtidig har vi respekt og interesse for hinanden både som team og som mennesker.

SustainX er en ung virksomhed, og der er derfor rig mulighed for at vokse og være med til at forme virksomheden og din egen position på sigt. Stillingen er på vores kontor i Horsens, men du har naturligvis også fleksibilitet til at arbejde nogle dage hjemmefra eller fra vores kontor i København.


Om ansøgningen

 • Send gerne din ansøgning på dansk, da al intern og ekstern kommunikation primært foregår på dansk.
 • Du behøver ikke sende os en lang ansøgning, men fortæl os gerne: Hvorfor SustainX? Hvorfor Sustainability Manager? Og hvorfor dig?
 • Send dit CV og ord om dig selv til people@sustainx.dk. Vi ansætter, når vi har den rette, så derfor er der ingen ansøgningsfrist.
 • Vi behandler alle ansøgere ens. Det vil være en hjælp for os, hvis du ikke vedhæfter billede eller skriver alder på dit CV.
 • Vi har et ønske om, at alle skal føle sig inkluderede og værdsatte på arbejdet. Det er kun muligt, hvis vores team samtidig afspejler mangfoldigheden i verden omkring os – og det starter med, at du søger, også selvom du er bekymret for, at du måske ikke kan sætte kryds i alle felterne! Vi omfavner og opfordrer folk fra alle baggrunde til at søge – uanset etnicitet, religion, nationalitet, køn, seksuel orientering, alder, handicap, kultur eller tro.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til en af vores kollegaer på LinkedIn eller til people@sustainx.dk, hvis du er nysgerrig på rollen eller vil høre mere om SustainX som organisation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

OUR CULTURE STATEMENT

"WE LOOK AFTER OURSELVES, EACH OTHER AND THE PLANET"