Junior ESG Advisor (Studiestilling)

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES ESG-HOLD? 🌱

I SustainX leder vi efter to studerende til henholdsvis vores Horsens-kontor og København-kontor.

Om du er det ene eller det andet sted, vil du indgå i et team af utroligt dygtige ESG rådgivere, der alle er med til at skubbe danske virksomheder i en bæredygtig retning.

Vi har allerede hjulpet mere end 100 forskellige virksomheder på deres bæredygtighedsrejse, men vi har mange flere spændende projekter på vej, som vi skal bruge din hjælp til.

HVAD DU SKAL LAVE SOM JUNIOR ESG ADVISOR 🌍

Du vil få en bred arbejdsflade indenfor ESG som blandt andet inkluderer:

 • Tæt samarbejdet med vores dygtige kollegaer på indsamling af bl.a. emissionsfaktorer på scope 1, 2 og 3 samt behandling af data.
 • Opdatering og vedligeholdelse af vores interne databaser og systemer med den nyeste data og informationer, som sikrer vidensdeling på tværs af organisationen.
 • Researcharbejde indenfor bl.a. lovgivninger og markedsudvikling, så vi kan rådgive vores kunder til de bedste løsninger.
 • Udarbejdelse og gennemgang af præsentationer og rapporter til kundeprojekter
 • Der vil helt sikkert også være ad hoc opgaver, hvor vi vil være meget nysgerrige på dine interesser og talenter, så vi sikre at ansvarsområder og opgaver matcher dine kompetencer.

 

DET DU KOMMER TIL AT LÆRE EN MASSE OM 💡

 • Du vil få dyb indsigt i bæredygtig udvikling og konsulentarbejde
 • Du vil lære at omsætte bæredygtighedsbegrebet til konkrete metoder og processer.
 • Du vil blive en del af at drive den grønne omstilling ved at få danske virksomheder igang med eller videre i deres rejse.
 • Du vil få din viden i spil og bidrage med dine perspektiver, både strategisk og i konkrete situationer, “Knowledge is worth nothing, if it is not shared”.
 • Du vil arbejde sammen med et stærkt team, hvor tillid og ærlighed vægtes højt.
 • Du vil få erfaring med at arbejde i et super fedt rådgivningshus (synes vi selv), hvor vi eksperimenterer med nye, sunde og smarte måder at arbejde på.

DET DU BRINGER TIL SUSTAINX 💚

Det forventes ikke, at du allerede har erfaring i rådgiverbranchen, men vi ser gerne, at du ligesom os har høje ambitioner for den grønne omstilling og forståelse for den tredobbelte bundlinje. Derudover lægger vi vægt på, at du kan behandle, forstå og videreformidle data på en overskuelig måde, at du har en struktureret tilgang til problemløsning, samt at du er nysgerrig og tør kaste dig ud i nye opgaver. Vi ser gerne, at du min. har 1-2 år tilbage af din uddannelse.

 

OM DIN ANSØGNING 🙏

Hvis du synes, at SustainX og stillingen lyder spændende (det håber vi, at du gør), vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke sende os en lang ansøgning, men du må meget gerne sende os et par linjer om 1) hvorfor du gerne vil arbejde i SustainX 2) hvorfor det skal være dig, samt 3) hvad du er nysgerrig og interesseret i lære eller arbejde med.

Send dit CV til people@sustainx.dk hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adis Suhonjic, COO på ads@sustainx.dk.

Vi glæder os og håber meget at høre fra dig! 😊

//SustainX teamet.