FN’s Verdensmål

Dyk ned i FN’s Verdensmål, og find ud af, hvor I har det største indflydelsespotentiale med jeres ESG-strategi og -indsats.

Kontakt os

Find relevante Verdensmål for jeres virksomhed

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, også kendt som de 17 globale mål, repræsenterer en global appel til fælles indsats for at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle. Hvert verdensmål består af en række delmål, der beskriver initiativer til at realisere det overordnede mål.Ved at arbejde med verdensmålene og de dertilhørende delmål kan virksomheder sikrer en fokuseret, systematisk og målrettet tilgang til implementering af lokale og globale bæredygtighedsindsatser og -initiativer.

I denne workshop ser vi på, hvilke af FN’s verdensmål, jeres virksomhed med fordel kan arbejde med ved at gennemgå de mest relevante delmål. Denne udførlige tilgang sikrer en klar forståelse af verdensmålene, hvilket gør det lettere at indarbejde dem i jeres ESG-strategi. Mere konkret vil vi gennemgå og arbejde med:

  • Introduktion til FN’s Verdensmål
  • Identificering og valg af relevante delmål
  • Diskussion af aktiviteter, der understøtter delmålene

Vil du høre mere om denne workshop, så udfyld kontaktformularen i bunden af siden.

Uddannelse med online kurser

Som supplement til vores workshop tilbyder SustainX online kurser, som gennemgår hvert af de enkelte 17 verdensmål. Formålet med disse er at sprede viden om bæredygtighed internt i jeres virksomhed, så alle medarbejdere bliver inkluderet i den grønne rejse.

Workshoppen hjælper dig med at vælge relevante verdensmål og kurser for dit team. Kurserne skaber en fælles forståelse blandt jeres medarbejdere for formålet og delmålene med det valgte verdensmål, og hvordan de kan arbejde aktivt for at realisere verdensmålet i jeres virksomhed.

Vores workshops

Workshop

Planlæg jeres ESG strategi

Hvad betyder det at arbejde aktivt med ESG? I denne workshop undersøger vi, hvad arbejdet med ESG kan indebærer, herunder relevante bæredygtighedsaktiviteter og målsætning.
Learn more
Workshop

Kom godt fra start med jeres klimaregnskab

Skal I i gang med jeres første klimaregnskab? I denne workshop hjælper vi jer med at sætte rammerne for beregning og dataindsamling af dine klimaregnskaber.
Learn more

Vil du vide mere om verdensmålene? Kontakt os i dag!