Sustainability Networks

Som medlem i et af vores netværk, kan I være med til at sætte den grønne dagsorden for jeres industri og sikre en vellykket grøn omstilling gennem vidensdeling og workshops.

 

 

 

Kontakt os i dag

Vi er nødt til at hæve standarden på tværs af industrierne

Vi har alle et ansvar for en grønnere fremtid. Så hvorfor ikke være fælles om opgaven og sikre, at vi ikke begår de samme fejltagelser, skaber nye muligheder og i fællesskab fremskynder den grønne omstilling?

SustainX faciliterer industrinetværk med en ambition om at øge vidensniveauet til gavn for jeres virksomhed og industri. Vi oplever, at vidensudveksling og industrinetværk er afgørende for at sikre en fremtid for jer, planeten og jeres virksomhed.

I vores Sustainability Networks stræber vi efter synergi mellem jer som leverandør og jeres kunder. I bund og grund betyder det, at vi standardiserer, hvordan jeres industri beregner og rapporterer CO2-udledninger, så I sikrer, at I opfylder jeres kunders krav.

Om vores netværk

Netværket dækker fire workstreams i løbet af et år. Som medlem af et netværk bestemmer I, hvilke aktiviteter der skal være omfattet. Udover at lære af andre medlemmers erfaringer bidrager vores dedikerede eksperthold med den nyeste viden og læring.

Hvert netværk fokuserer på den industri, de arbejder indenfor, hvilket sikrer, at I får adgang til ny og relevant viden, som har en reel indvirkning.

For at skabe de bedste betingelser for succes tillader Sustainability Networks ikke, at konkurrenter er med i det samme netværk. Det eneste, vi har brug for fra jer, er åbenhed og vilje til forandring. SustainX skaber et miljø, hvor I får den nødvendige viden til at forbedre jeres virksomheds grønne omstilling.

Industrinetværk

Er jeres virksomhed interesseret i at blive medlem i et af vores netværk? Så konktakt os her!