Sustainability Networks

Vi mener, at vidensudveksling og industrinetværk er afgørende for at sikre en vellykket omstilling. Bliv medlem af et af vores netværk, og tag del i en bæredygtig fremtid, hvor du er med til at sætte den grønne dagsorden for din industri.

 

Kontakt os i dag

Vi er nødt til at hæve standarden på tværs af industrierne

Vi er alle en del af den grønne omstilling og har et ansvar over for vores omgivelser. Sammen bevæger vi os alle i en retning, samlet om arbejdet for en bedre fremtid. Så hvorfor ikke drage fordel af hinanden? Sammen kan vi sørge for, at vi ikke begår de samme fejl, skabe nye muligheder og i fællesskab fremskynde den grønne omstilling.

SustainX faciliterer industrinetværk med en ambition om at øge vidensniveauet til gavn for din virksomhed og din industri. Vi oplever, at vidensudveksling og industrinetværk er afgørende for at sikre en fremtid for planeten, dens ressourcer og din virksomhed.

I vores Sustainability Networks stræber vi efter synergi mellem dig som leverandør og dine kunder. I bund og grund betyder det, at vi standardiserer, hvordan din industri beregner og rapporterer CO2-udledninger, så du sikrer, at du opfylder dine kunders krav.

Om vores netværk

Netværket dækker fire workstreams  i løbet af et år. Som medlem af et netværk bestemmer du, hvilke aktiviteter der skal være omfattet. Udover at lære af andre medlemmers erfaringer bidrager vores dedikerede eksperthold med den nyeste viden og læring.

Hvert netværk fokuserer på den industri, de arbejder indenfor, hvilket sikrer, at I får adgang til ny og relevant viden, som har en reel indvirkning.

For at skabe de bedste betingelser for succes tillader Sustainability Networks ikke, at konkurrenter er med i det samme netværk. Det eneste, vi har brug for fra dig, er åbenhed og vilje til forandring. SustainX skaber et miljø, hvor du får den nødvendige viden til at forbedre din virksomheds grønne omstilling.

Industrinetværk

Er jeres virksomhed interesseret i at blive medlem i et af vores netværk? Så konktakt os her!