Administration

Sustainability

Marie Marvel Olofsen

Senior ESG Advisor

email MMO@SustainX.dk

Hils på Marie

Hos SustainX hjælper Marie med udviklingen af Sustainability-afdelingen og støtter danske SMV’er i deres grønne omstilling.

Med en passion for design og bæredygtighed har Marie altid fundet motivation, når hun spiller en rolle i noget, der er større end hende selv, og når hun engagerer sig i en bevægelse. For hende er det vigtigt, at det, hun gør, har potentiale til at skabe en bæredygtig forandring og påvirke liv til det bedre. Fra sin erfaring med at arbejde med iværksættere og C25-virksomheder ser Marie et stort, uudnyttet potentiale for SMV’er i arbejdet med den grønne omstilling.

Ud over at støtte SMV’er i deres grønne omstilling er Marie også direktør for One Life Foundation, der støtter socioøkonomiske iværksættere. Derudover stiller hun sin viden og erfaring til rådighed som bestyrelsesmedlem i I Tråd Med Verden.

Marie har en MSc i interaktionsdesign med fokus på human-centered design fra IT-Universitetet i København. I de seneste år har Marie øget sin interesse for planetcentreret design og regenerative tankegange og tilgange, som hun anser for det næste skridt for mennesker og planeten.