Sustainability

Minna-Nadia Shukri

Sustainability Konsulent

email MNS@SustainX.dk

Hils på Minna

Med stor motivation for arbejde, der virkelig kan gøre en forskel, ser Minna et stort potentiale i projekt-Klimaklar. For hende kan danske SMVer virkelig gøre en forskel, når det kommer til den grønne omstilling, da de alene er ansvarlige for omtrent 60% af al industriel forurening. Hun mener, at hvis vi kan hjælpe SMVer til mere bæredygtig, ansvarlig og bevidst drift, så er det muligt at ændre den fremtid, vi går i møde – ikke kun for vores generation men også for den næste.

Som Sustainability Consultant hos SustainX, kommer Minna til at tage del i ‘KlimaKlar Produktionsvirksomhed’, hvor hun skal være med til at støtte danske produktionsvirksomheder til at igangsætte deres bæredygtige arbejde.

Minna er i øjeblikket ved at færdiggøre sin kandidatgrad som civilingeniør i Sustainable Design på Aalborg Universitet i København, hvor hun fokuserer på den bæredygtige omstilling af vores erhvervslivs, og hvorfor de typiske organisatoriske rammer og arbejdspraksisser kan være en begrænsning for omstillingen.