Sustainability Koordinator

(STUDENTERMEDHJÆLPER)

Vil du med på holdet fra august 2023? 

I SustainX arbejder vi for at skabe positiv forandring gennem udvikling og implementering af grønne løsninger i danske virksomheder.

Vi er i dag et dedikeret team af 24 bæredygtighedsentusiaster bestående af alt fra ingeniører, forretningsudviklere og projektledere, som arbejder på at levere komplette bæredygtighedsløsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse. Vi har i dag mere end 50+ kunder med flere på vej.

Hvad du vil lave 🌍

Vi leder nu efter en studerende, som har lyst til at være en del af vores team. Vi arbejder fra to kontorer i landet, og det er ikke vigtigt, om du vil være tilknyttet vores kontor i Horsens eller København. Det vigtigste er dine interesser og talenter! Du vil have mulighed for at komme med på et spændende tidspunkt, hvor SustainX har udviklet sig fra en start-up til en scale-up, og hvor vi hele tiden bestræber os på at blive bedre og dygtigere til at skabe forandring.

Til at give dig en bedre idé om, hvad du vil lave som Sustainability koordinator i SustainX, kan du her læse noget af det, du vil blive inddraget i:

 • Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores dygtige kollegaer på indsamling af bl.a. emissionsfaktorer på scope 1, 2 og 3 samt behandling af data.
 • Du vil opdatere og vedligeholde vores interne databaser og systemer med den nyeste data og informationer, som sikrer vidensdeling på tværs af organisationen.
 • Du vil bidrage til researcharbejde indenfor bl.a. lovgivninger og markedsudvikling, så vi kan rådgive vores kunder til de bedste løsninger.
 • Du vil være med til at sikre vores kommunikation i præsentationer og rapporter står skarpt og er letforståeligt. Fire øjne ser altid bedre end to.
 • Der vil helt sikkert også være ad hoc opgaver, hvor vi vil være meget nysgerrige på dine interesser og talenter, så vi sikre at ansvarsområder og opgaver matcher dine kompetencer.

Hvem er du 💚

Det forventes ikke, at du allerede har erfaring i konsulentbranchen, men vi ser gerne, at du ligesom os har høje ambitioner for den grønne omstilling og forståelse for den tredobbelte bundlinje. Derudover lægger vi vægt på, at du kan behandle, forstå og videreformidle data på en overskuelig måde, at du har en struktureret tilgang til problemløsning, samt at du er nysgerrig og tør kaste dig ud i nye opgaver. Vi ser gerne, at du min. har 1-2 år tilbage af din uddannelse og har mulighed for at arbejde ml. 10-15 timer om ugen.

Hvad du kan forvente 🌱

 • Du vil få dyb indsigt i bæredygtig udvikling og konsulentarbejdet i SustainX.
 • Du vil lære at omsætte bæredygtighedsbegrebet til konkrete metoder og processer.
 • Du vil blive en del af at drive den grønne omstilling ved at få danske virksomheder igang med eller videre i deres rejse.
 • Du vil få din viden i spil og bidrage med dine perspektiver ligeværdigt, både strategisk og i konkrete situationer, “Knowledge is worth nothing, if it is not shared”.
 • Du vil arbejde sammen med et stærkt team, hvor tillid og ærlighed vægtes højt.
 • Du vil få erfaring med at arbejde i en super fed start-up (synes vi selv), hvor vi eksperimenterer med nye, sunde og smarte måder at arbejde på.

Om din ansøgning 🙏

Hvis du synes, at SustainX og stillingen lyder spændende (det håber vi, at du gør), vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke sende os en lang ansøgning, men du må meget gerne sende os et par linjer om 1) hvorfor du gerne vil arbejde i SustainX 2) hvorfor det skal være dig, samt 3) hvad du er nysgerrig og interesseret i lære eller arbejde med.

Send dit CV til people@sustainx.dk senest søndag d. 28. maj.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tenna Viid Jørgensen, People & Culture Lead på tvj@sustainx.dk.

Vi glæder os og håber meget at høre fra dig! 😊

//SustainX teamet.