ACT Netværk

Sæt skub i den grønne omstilling og få succes med 2030-dagsordenen for bæredygtig udvikling gennem læring og eksekvering i ACT – et netværk for fødevare- og drikkevareindustrien faciliteret af SustainX.

SAMMEN INTEGRERER VI BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Globale udfordringer kræver globalt samarbejde

Klimakrisen påvirker produktionen i fødevare- og drikkevareindustrien. For at sikre adgangen til fødevarer for de kommende generationer, er det nødvendigt at fremskynde omstillingen til en mere bæredygtig produktion.

ACT (Accelerating Change Together) fremmer strømlining af fælles praksis og innovation i branchen. Vi mener, at globale udfordringer skal imødegås med en global og samarbejdsorienteret tankegang med fokus på transparens, engagement og ansvarlighed.

Konkurrencedygtig grøn omstilling

ACT stiller skarpt på det tiltagende fokus på bæredygtighed i fødevareindustrien fra kunder såvel som lovgivning. Med arbejdsgrupper, der undersøger de bedste løsninger til standardisering af, hvordan fødevare- og drikkevareindustrien måler, rapporterer og kommunikerer om bæredygtighed, har netværket øje for konkurrencedygtig grøn omstilling. 

 

 

Emner

Vi arbejder forpligtende for at nedbringe omkostningerne og øge anvendelsen af bæredygtige forretningsmetoder i hele vores værdi- og forsyningskæde.

Netværket opretholdes af medlemmer for medlemmer. Hvert år vælger medlemmerne selv de bæredygtige emner for deres arbejdsgrupper. Vi ser frem til at give os i kast med følgende områder:

  • CO2-beregninger og -reduktioner
  • Science-based targets
  • Rapportering og dokumentation
  • Strategi framework
  • Cirkulær økonomi
  • Nulskrald (Zero Waste)
  • Innovation og teknologier
Kontakt os i dag

Medlemmer af ACT Network

Globus Wine

Vil I vide mere om vores netværk, så skriv til os her