ACT Network

Hvis vi ønsker at få succes med 2030-dagsordenen for bæredygtig udvikling, skal vi begynde at fremskynde forandringer sammen  – Accelerate Change Together: ACT. For at sikre, at fødevare- og drikkevareindustrien kan leve op til de fremtidige krav fra samfundet, kunderne og fremtidige regler, er vi nødt til at justere vores tankegang og integrere bæredygtige løsninger i vores værdi- og forsyningskæder.

SAMMEN FREMSKYNDER VI FORANDRINGER

Sammen har Dansk Industri og SustainX etableret ACT Network med fokus på strømlining af fælles praksis og innovation i branchen for leverandører til fødevare- og drikkevareindustrien.

Klimakrisen har sat sit præg på fødevareproduktionsindustrien. Det er nødvendigt at fremskynde omstillingen til en mere bæredygtig produktion for at bevare adgangen til fødevarer for de kommende generationer.

Vi mener, at globale udfordringer skal imødegås med en global og samarbejdsorienteret tankegang med fokus på transparens, engagement og ansvarlighed.

Vi er nødt til at begynde den grønne omstilling for at forblive konkurrencedygtige og leve op til kundernes krav på globalt plan. 

ACT Network finder de bedste løsninger til standardisering af, hvordan fødevare- og drikkevareindustrien måler, rapporterer og kommunikerer om den grønne omstilling. 

ACT Network er et arbejdsnetværk af leverandører fra fødevare- og drikkevareindustrien. Alle medlemmer arbejder konstruktivt sammen for at fremme bæredygtighed til gavn for alle. 

Emner

Vi definerer og stræber efter fælles praksis i industrien og arbejder forpligtende for at nedbringe omkostningerne og øge anvendelsen af bæredygtige forretningsmetoder.

Netværket opretholdes af medlemmer for medlemmer, og medlemmerne af ACT vælger selv de bæredygtige emner for deres workstreams. Vi ser frem til at give os i kast med følgende områder:

  • CO2-beregninger og -reduktioner
  • Science-based targets
  • Rapportering og dokumentation
  • Strategi framework
  • Cirkulær økonomi
  • Nulskrald (Zero Waste)
  • Innovation og teknologier
Kontakt os i dag

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her