De første grønne skridt

Har I brug for support og inspiration til at starte jeres bæredygtighedsrejse? SustainX tilbyder en række workshops med fokus på ESG-området og bæredygtighed – skræddersyet til din virksomhed.

Kontakt os
ESG og bæredygtig workshop

“Vi vil gerne arbejde målrettet med bæredygtighed, men hvordan kommer vi i gang?” 

…dette er ét af de mange spørgsmål, vi møder i de danske virksomheder, som gerne vil accelerere deres grønne omstilling. Hos SustainX kan vi godt forstå, at I spørger, for der er mange steder at starte.

Vores mission er at øge bæredygtigheden i alle danske SMV’er og levere de nødvendige værktøjer til at skabe forandring mod en mere bæredygtig fremtid. Sommetider har vi brug for at se tingene fra et nyt perspektiv for at vække motivation.

WORKSHOPS SKRÆDDERSYET TIL DIN VIRKSOMHED

I vores workshops tager vi jeres virksomhed i hånden med målrettet inspiration og hands-on øvelser, så I kommer godt fra start med øget viden om bæredygtighed.

Vores team består af specialister inden for mange forskellige områder af bæredygtighed. Nedenfor finder I de workshops, som vi tilbyder i øjeblikket.

Med viden fra workshop i bagagen, guider vi jer til, hvilke trin der giver mening fremadrettet.

Vores workshops

Workshop

Planlæg jeres ESG strategi

Hvad betyder det at arbejde aktivt med ESG? I denne workshop undersøger vi, hvad arbejdet med ESG kan indebærer, herunder relevante bæredygtighedsaktiviteter og målsætning.
Learn more
Workshop

Kom godt fra start med jeres klimaregnskab

Skal I i gang med jeres første klimaregnskab? I denne workshop hjælper vi jer med at sætte rammerne for beregning og dataindsamling af dine klimaregnskaber.
Learn more
Workshop

FN’s Verdensmål

Vil du arbejde målrettet med FN's verdensmål? I denne workshop ser vi på, hvilke af FN's verdensmål jeres virksomhed kan sætte fokus på og inkorporere i jeres virksomhedsstrategi.
Learn more

Kontakt os her, hvis I vil høre nærmere om vores workshops