Momentum Netværk

Med de globale klimaudfordringer er vindindustrien afgørende for at sikre bæredygtigheden af fremtidens samfund. I Momentum tager vi ansvaret for at sikre bæredygtige værdikæder seriøst. Vi tror på, at samarbejde på tværs af industrien er den mest effektive måde at implementere grøn omstilling. 

Kontakt os

Momentum Network

Sammen har Baettr og SustainX skabt Momentum med fokus på innovation og bæredygtighed for leverandører til OEM’er af vindmøller. 

Fremtiden for OEM’er vil indebære forskellige krav fra kunder, regeringer og miljøet. Klimakrisen har gjort det nødvendigt at nedbringe produktionsomkostningerne for at udvide indførelsen af ren vindenergi globalt og fremskynde overgangen til mere bæredygtige produktionsmidler. 

Vi mener, at globale udfordringer skal imødegås med en global og samarbejdsorienteret tankegang baseret på transparens, forpligtelse og ansvarlighed. 

Vi er nødt til at begynde den grønne omstilling for at forblive konkurrencedygtige og leve op til kundernes krav på globalt plan.

Vi finder de bedste løsninger for at standardisere, hvordan industrien måler, rapporterer og kommunikerer om den grønne omstilling.

Momentum er et praktisk netværk af vindenergi OEM-leverandører. Alle medlemmer arbejder konstruktivt sammen for at fremme bæredygtigheden i hele vindmølleindustrien til gavn for alle. Det er ambitiøst, det ved vi. Men hvis ikke os, hvem så?

Emner

Vi definerer og stræber efter fælles praksis i industrien og arbejder forpligtende for at nedbringe omkostningerne og øge anvendelsen af bæredygtige forretningsmetoder.

Netværket opretholdes af medlemmer for medlemmer. Hvert år vælger medlemmerne selv de bæredygtige emner til de forskellige arbejdsgrupper. Indtil videre har vi dækket følgende områder:

  • CO2-beregninger og -reduktioner
  • Science-based targets
  • Rapportering og dokumentation
  • Strategi framework
  • Cirkulær økonomi
  • Nulskrald (Zero Waste)
  • Innovation og teknologier
Kontakt os i dag

Medlemmer

Hydraspecma
kk wind solutions logo
polytech logo
nissens logo
norsea logo
lind jensen logo
fiberline logo
jupiter bach logo
cotes logo
Aluwind logo
Dangard logo
haco logo
enabl logo
gurit logo

VIL I VIDE MERE OM VORES NETVÆRK, SÅ SKRIV TIL OS HER