Nyt partnerskab: Reel grøn strøm til danske SMV’er

Nyt partnerskab 

Vi kan med glæde annoncere vores nye partnerskab med Reel, som er Danmarks eneste klimafunderede elleverandør! Konventionelle grønne elaftaler har i dag ikke et påviseligt positivt klimaaftryk, da de ikke sikrer opførslen af mere vedvarende energi. Reel arbejder for at give alle virksomheder et reelt grønt alternativ, når de køber strøm.

Hos SustainX ser vi partnerskabet som et perfekt match, da det går naturligt i spænd med vores ydelser som for eksempel klimaregnskab og samtidig understøtter vores fælles målsætning om et mere bæredygtigt og klimavenligt Danmark.

Power Purchase Agreements

Reel vil gøre det muligt for danske virksomheder at reducere deres CO2-udledninger med elaftaler, der sikrer opførslen af nye solcelle- og vindmølleparker. Helt konkret tilbyder de Power Purchase Agreements, såkaldte PPAer, som sikrer opførslen af ny vedvarende energi, CO2-beregninger til CSR- og bæredygtighedsrapporter samt indsigter via deres bæredygtighedsplatform.

SustainX og Reel vil med partnerskabet arbejde for at udbrede PPAer til langt flere danske virksomheder og samtidig arbejde for, at der kommer mere transparens på elmarkedet, så vi sikrer, at virksomheders gode intentioner bliver omsat til faktiske CO2-reduktioner.

Kontakt os for at høre mere om samarbejdet!