SENIOR ESG ADVISOR

I SustainX arbejder vi for at hjælpe danske virksomheder til mere bæredygtig produktion, produktudvikling og drift. Som Senior ESG Advisor bliver du en aktiv del af den grønne omstilling, og sammen leverer vi ESG løsninger, der omfatter alt fra strategi til direkte projektudførelse.

SustainX blev stiftet i foråret 2020 og er i dag et dedikeret team på mere end 20 bæredygtighedseksperter bestående af alt fra ingeniører og forretningsudviklere til projektledere og antropologer.

Om at være Senior ESG Advisor

Vi har mange forskellige kunder i SustainX og vi får heldigvis hele tiden flere, som brænder for at blive en del af den grønne omstilling. Det kan dog være svært at gennemskue, hvor man skal starte. Derfor er rollen som Senior ESG advisor at lede ESG strategien og forfølge nye forretningsmuligheder, i tæt samarbejde med senior management.

Vores vigtigste opgave er, at være gode til at forstå og sætte os ind i kundens behov, samtidig med at vi skal være opdaterede på de nyeste standarder og regler inden for ESG, så vi kan rådgive kunden til de bedste løsninger. En stor del af jobbet handler om, at kunne formidle og præsentere formålet og værdien af ESG arbejdet for nogen som typisk ikke har den samme indsigt som dig, og samtidig være i stand til at identificere tiltag, som guider virksomheden i den retning, der skaber mest mulig værdi.

Vi forventer desuden at du:

 • Supporterer dine kollegaer gennem lyttende, empatisk og naturlig nysgerrighed på opgaver og projekter, og være klar til at give støtte, high fives og vejledning, når der er behov.
 • Følger udviklingen af ESG standarder og regler og være med til at sørge for at SustainX opererer ud fra den nyeste tilgængelig viden.
 • Bistår med idéer og anbefalinger til forretningsudvikling og videreudvikling af vores serviceydelser både inden for E, S og G i overensstemmelse med vores fælles mission, strategi og interessenternes forventninger.

Om os og hvad du kan forvente

At arbejde i SustainX betyder, at du gør en stor forskel i arbejdet med den grønne omstilling. Derudover bliver du en del af en kultur hvor vores motto er: “Vi passer på os selv, hinanden og planeten”. Bl.a. har vi indført 4-dagsarbejdsuge som giver mulighed for at gøre mere af det, der også skaber energi, udover arbejdet.

Du vil arbejde sammen med erfarne og passionerede kolleger i et miljø, hvor viden deles, og ansvar gives til dem, der kan og vil. Vores team er kendetegnet ved en uformel omgangstone, at vi har det det sjovt på arbejdet (det har vi virkelig) – og samtidig har vi respekt og interesse for hinanden både som team og som mennesker.

SustainX er en ung virksomhed, og der er derfor rig mulighed for at vokse og være med til at forme virksomheden og din egen position på sigt. Vi arbejder fra to kontorer i landet, og det er ikke vigtigt, om du vil være tilknyttet vores kontor i Horsens eller København. Du har naturligvis også fleksibilitet til at arbejde hjemmefra.

Om dig

 • Du brænder ligeså meget for ESG og arbejdet med sustainability, som vi gør – SustainX er sat i verden for at gøre en positiv forskel.
 • Du har erfaring med at begå dig i store virksomheder og håndtere mange interessenter på én gang. Dine tætteste samarbejdspartnere bliver klienters bestyrelse, senior ledelse og interne kollegaer.
 • Du er komfortabel med skriftlige og mundtlige præsentationer på både dansk og engelsk, afholde møder, facilitere workshops og præsentere analyseresultater og anbefalinger til senior management.
 • Vi ser gerne, at du allerede har kendskab til CSRD og ESRS, da vi arbejder intensivt med at forberede virksomhederne på de nye reguleringer og indarbejde dem i deres ESG strategier. Måske har du endda allerede været rådgiver inden for ESG og er blevet nysgerrig på, at beskæftige dig endnu mere med CSRD og ESRS?
 • Desuden er det vigtigt, at du er en kniv skarp projektleder og er i stand til at overholde tidsplaner, budgetter og sikre at dit team fungerer.

 

Om ansøgningen

 • Send gerne din ansøgning på dansk, da al intern kommunikation primært foregår på dansk.
 • Du behøver ikke sende os en lang ansøgning, men fortæl os gerne: Hvorfor SustainX? Hvorfor Senior ESG Advisor? Og hvorfor dig?
 • Send dit CV og ord om dig selv til people@sustainx.dk. Vi ansætter, når vi har den rette, så derfor er der ingen ansøgningsfrist.
 • Vi behandler alle ansøgere ens. Det vil være en hjælp for os, hvis du ikke vedhæfter billede eller skriver alder på dit CV.
 • Vi har et ønske om, at alle skal føle sig inkluderede og værdsatte på arbejdet. Det er kun muligt, hvis vores team samtidig afspejler mangfoldigheden i verden omkring os – og det starter med, at du søger, også selvom du er bekymret for, at du måske ikke kan sætte kryds i alle felterne! Vi omfavner og opfordrer folk fra alle baggrunde til at søge – uanset etnicitet, religion, nationalitet, køn, seksuel orientering, alder, handicap, kultur eller tro.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til en af vores kollegaer på LinkedIn eller til people@sustainx.dk, hvis du er nysgerrig på rollen eller vil høre mere om SustainX som organisation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

logo