EcoVadis & CDP Assessment

Med en EcoVadis- eller CDP-vurdering får I en globalt anerkendt evaluering, så I kan følge og kommunikere jeres fremskridt inden for bæredygtighed.

Hvad er EcoVadis & CDP-vurdering?

EcoVadis og CDP-vurderinger hjælper jer med at dele jeres bæredygtighedsresultater med jeres interessenter og følge jeres fremskridt.

  • EcoVadis er et vurderingssystem med en universel skala, benchmarks og værktøjer til forbedring af præstationer. EcoVadis er et fremragende værktøj til at dele resultater med interessenter eller overvåge værdikædens præstationer.
  • CDP er et globalt anerkendt rapporteringssystem, der vurderer en virksomheds miljøpræstationer baseret på spørgeskemaer om klimaændringer, skove og vandsikkerhed.

Lad os hjælpe jer med at dele jeres fremskridt

Vi kan hjælpe jer med at få alle jeres data klar til at blive vurderet via EcoVadis eller CDP. Desuden gennemgår vi resultaterne af vurderingen og kommer med anbefalinger til, hvordan I kan forbedre jeres bæredygtighedspræstationer.

Konkurrencemæssig fordel

Data om jeres klimapåvirkning er en mulighed for at benchmarke jer i forhold til konkurrenter i kommunikationen med interessenter, leverandører og kunder

Muliggør partnerskaber

Nogle virksomheder og organisationer kræver, at deres partnere og leverandører har opnået enten en Ecovadis- eller CDP-vurdering

Brand identitet

Del og kommuniker jeres virksomheds bæredygtighedsinitiativer uden fare for greenwashing

Brug for hjælp med EcoVadis eller CDP? Så kontakt os her!