Medarbejder-involvering og engagement

Vi kan hjælpe jer med at få hele jeres hold involveret og engageret i de bæredygtige initiativer, I har iværksat.

Hvordan skaber I medarbejderinddragelse og engagement?

Mange bæredygtige initiativer bliver aldrig gennemført, fordi de ikke inddrager hele medarbejderstaben. Det er vores erfaring, at etablering af et ambassadørkorps i virksomheder kan øge medarbejderes engagement, forandringsledelse og bevidsthed om bæredygtighed, mens I arbejder på at øge jeres bæredygtighedsindsats. Med et ambassadørprogram kan I skabe en kommunikationskanal mellem afdelinger og medarbejdere og nemt koordinere og evaluere virksomhedens præstationer.

Lad os vejlede dig

Med erfaring fra flere danske virksomheder guider SustainX jer til at etablere, drive og gøre brug af et ambassadørkorps, hvorfra I kan dele ansvaret for den grønne omstilling i virksomheden. I vores tilgang går medarbejderengagement hånd i hånd med videndeling gennem relevante workshops eller kurser. Ved at inddrage hele teamet i jeres bæredygtighedsrejse vil jeres succesrate sandsynligvis stige.

Få mest muligt ud af dine investeringer i bæredygtighed

Ved at involvere jeres medarbejdere øger I chancen for, at jeres investeringer i bæredygtighedsinitiativer bliver gennemført med det bedst mulige resultat.

ambassador corps
Øget medarbejderengagement

Hvis I inddrager medarbejderne i jeres grønne initiativer, kan det give dem endnu mere mening med deres arbejde og en mere positiv opfattelse af virksomheden.

Sustainability communication
Øget omdømme

Ved inddragelse af medarbejderne, vil der i højere grad være motivation fra medarbejderne til at tale positivt om virksomheden

Brug ro hjælp til at engagere jeres team i den grønne omstilling?