Sustainability Management Certifikatuddannelse

SustainX’s Sustainability Management Certifikatuddannelse for dig, som søger dybere indsigt og praktisk forståelse for at kunne drive den bæredygtige omstilling i din virksomhed. Med en Certifikatuddannelse vil du få SustainX’ værktøjskasse og fremgangsmetode til at udføre de aktiviteter, som danner fundamentet for bæredygtig omstilling.

Bygget på vores Framework

Vores SustainX eksperter har hver dag deres gang ude hos danske virksomheder. Til det formål har vi udviklet et framework med aktiviteter, som vi har erfaret er de allervigtigst til at drive den bæredygtige omstilling. Det er vores Sustainability Management værktøjskasse, som har hjulpet over 40 virksomheder med at accelerere deres indsatser. Og vi vil gerne dele hele værktøjskassen med dig.

Derfor er det med udgangspunkt i vores Sustainability Management, at vi har skabt denne certifikatuddannelse. Henover 6 moduler vil du både lære værktøjerne, som vores Sustainability Managers bruger hver dag hos danske virksomheder. Du vil også sammen med vores eksperter få praktisk erfaring med at bruge dem – enten gennem vores case opgaver eller en virksomhed, du selv repræsenterer.

Tag hele uddannelsen som Sustainability Manager

Hele uddannelsen består af 6 moduler, som samlet vil give dig viden og værktøjer så du kan være primus motor i den proces, som skal navigere din virksomhed mod en mere bæredygtig fremtid. Efter endt uddannelse vil du kunne analysere og kortlægge løsninger, der sikrer jer en bæredygtig udvikling. Du vil stå med en værktøjskasse med de nødvendige redskaber for at kunne overvinde de udfordringer, der måtte melde sig ift. bæredygtig udvikling- og vækst, og du vil kunne positionere dig selv som jeres In-house Sustaniability Manager.

 

Næste holdopstart er September 2022

Læs mere om hvad uddannelsen indeholder

Vil du gerne lære mere om de enkelte moduler

Måske er du ikke klar til at gennemføre hele certifikat uddannelsen? Du kan sagtens tage enkelte moduler som lige netop passer til dit behov og udfylder de kompetencer du mangler for at kunne skabe success på din arbejdsplads.

 

 

Læs mere her om de enkelte moduler

Vil du vide mere om vores uddannelse?

Hos SustainX Academy er der mange muligheder for at udvikle din bæredygtige værktøjskasse.
Er du i tvivl om hvilken løsning som passer bedst til dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Udfyld formen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende.