Om os

SustainX understøtter din grønne omstilling ved at udvikle dine interne bæredygtighedskompetencer, accelerere industribaserede bæredygtighedsinitiativer og implementere dybdegående bæredygtige løsninger i din virksomhed.

Hvem er vi?

SustainX blev grundlagt i 2020 og har siden da arbejdet med danske virksomheder, som ønsker at bidrage til den grønne omstilling.

Uanset om I lige er startet eller allerede har sat jeres bæredygtighedsmål, er SustainX klar til at hjælpe jer med en vellykket omstilling. Vi er et dedikeret team af bæredygtighedsentusiaster, bestående af alt fra ingeniører, forretningsudviklere og projektledere, som arbejder på at levere komplette bæredygtighedsløsninger, der omfatter vejen fra strategi til direkte projektudførelse.

SustainX arbejder aktivt med den tredobbelte bundlinje, hvilket betyder, at vores succes måles på tre variabler: Mennesker, Planet og Profit.

For SustainX er en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv afgørende. Vores mantra er “vi passer på os selv, hinanden og planeten”. Vi arbejder derfor konsekvent med medfølelse, opfordrer til et ærligt miljø og vil fra 2023 indføre en 4-dages arbejdsuge. Hvert jubilæum fejres ved at donere til bæredygtige formål, og vi ønsker at være det sted, hvor medarbejderne med glæde fejrer deres 25-års jubilæum.

Vores kultur motto

“VI PASSER PÅ OS SELV, HINANDEN OG PLANETEN”

Vores vision

SustainX’ vision er at hjælpe alle danske virksomheder til mere bæredygtig produktion.

“Vores mål er 1% forbedring hver dag. Målet er at sikre vores planets ressourcer, men også virksomhedernes overlevelse, danske arbejdspladser og vores danske konkurrenceevne på den internationale scene.

Vores mission er at gøre en forskel for bæredygtighed og reducere CO2-aftryk, og vi ved, at pege og tale ikke er vejen til at skabe effekt. Når vi bliver en del af din virksomhed, er der ikke længere “dine mål” og “SustainX-mål”. Vi ser rejsen som et partnerskab, hvor vi er lige så motiverede for, at din virksomhed skal lykkes.”

Kristian Danielsen & Line Amtorp, co-founders

Den tredobbelte bundlinje

People

SustainX ønsker at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne med glæde fejrer deres 25-års jubilæum, som minimum. For os, er en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv nøglen. Vi arbejder konsekvent med medfølelse, opfordrer til et ærligt miljø og vil indføre en 4-dages arbejdsuge.

Planet

Vi vil gerne gøre en forskel! Vi stræber derfor efter at blive en af de primære drivkræfter for at nå 70% udledningsreduktion ved at reducere danske SMV'ers CO2-fodaftryk i 2030.

Profit

SustainX vil gerne støtte endnu flere virksomheder og gå ind i nye brancher. Profitmæssigt vil vi gerne være i stand til at ansætte flere medarbejdere og tiltrække de bedste arbejdskræfter i branchen.

Donation

Hvert jubilæum fejres ved at donere til bæredygtige formål. 

For os er det vigtigt at støtte gode tiltag og bæredygtige formål som rækker ud over det, vi selv gør. Derfor får vores kollegaer hvert år i forbindelse med sit jubilæum, mulighed for at donere til et beløb til et valgfrit formål. Blandt donationerne er blandt andet Røde Kors, Bevar Ukraine, Danmarks Naturfredningsforening og The Ocean Clean-up.

logo

Vi er altid klar på en snak om din grønne rejse