Nissens Cooling Solutions – Momentum

Nissens Cooling Solutions er medlem af vindindustriens Momentum Network, der sammen skaber industristandarder og fremskynder bæredygtige løsninger. 

Vil I være med i et netværk? 

Momentum Network
Nissens Cooling Solutions
nissens logo

Business

Vind Industri

Service

Momentum Network

Om Nissens Cooling Solutions 

Nissens Cooling Solutions blev etableret i 1921 og er en totalleverandør, der støtter kunderne fra designudvikling, fremstilling af prototyper, forberedelse af den første prøve og O-serien til fremstilling og levering af det endelige produkt. 

Mød et Momentum-medlem: Nissens Cooling Solutions 

Som pioner indenfor vindmølleindustrien og flere industrisegmenter startede Nissens Cooling Solutions som en førende leverandør af skræddersyede køleløsninger til udfordrende applikationer verden over. Nissens Cooling Solutions blev etableret i 1921 og er en totalleverandør, der støtter kunderne fra designudvikling, fremstilling af prototyper, forberedelse af den første prøve og O-serien til fremstilling og levering af det endelige produkt. 

 

Bæredygtighed er en del af den fremtidige dagsorden 

Vi spurgte Anders Allesoe, CTO, hvad han mente om Momentum Network:   

“Vi blev medlem af Momentum Network i 2020 og så muligheden for at slå os sammen med kolleger fra vind industrien. De stod også foran den grønne bæredygtighedsdagsorden og de nye krav, der kom fra OEM’erne i branchen. Dette skabte en fantastisk mulighed for at stå stærkere og styrke vores indflydelse inden for bæredygtighed. 

Indtil videre har Momentum Network været en interessant og oplysende rejse for os. Først og fremmest ved at lære og forstå de forskellige termer og krav, men også ved at hjælpe og støtte hinanden med at tilegne os mere viden om bæredygtighed. Konkret hjalp Momentum Nissens Cooling Solutions med at komme i gang med at rapportere om vores CO2-baseline. Udarbejdelsen af en baseline har hjulpet os med at opstille meget klare mål for CO2-neutralitet i 2025 for scope 1 og 2. 

Bæredygtighed vil være en del af den fremtidige dagsorden – også med hensyn til rapportering. Derfor ser jeg en stor fordel i Momentum Network, hvor vi som leverandører til vindmølleindustrien forsøger at fortolke og dele viden for at nå frem til en afstemt og faktabaseret forståelse af den fremtidige bæredygtighedsdagsorden.” 

Vil du vide mere om vores netværk, så skriv til os her