Sustainability Subscription

Med Sustainability Subscription tilknytter SustainX en af vores konsulenter til jeres team og hjælper jer med at implementere bæredygtighed i hele jeres organisation, fra virksomhedsstrategi til daglig drift.

Kom i gang allerede i dag!
sustainability subscription

Hvad får I med en Sustainability Subscription?

Det første skridt er at fastsætte en realistisk tidsramme

En grøn omstilling er ikke et quick fix. Det tager tid at finde ud af, hvilken vej der er den rigtige for jeres virksomhed, at analysere jeres virksomheds CO2-fodaftryk og derefter at forandre status quo. Med en bæredygtighedskonsulent vil SustainX være med jer fra start til slut.

SustainX har udviklet et framework med en klar handlingsplan

Med en subscription implementerer SustainX vores Sustainability Framework, så vi får sat godt gang i den grønne omstilling. Vi ved, at bæredygtighed skal prioriteres, men vi ved også, at I har en forretning, der skal drives sideløbende med den grønne omstilling. Se nedenfor, hvordan vi strukturerer tidsrammen for en grøn omstilling.

Hvordan fungerer vores subscription?

Med en subscription får I en bæredygtighedskonsulent, der driver jeres grønne omstilling med støtte fra alle vores SustainX-eksperter.

I betaler et månedligt gebyr svarende til en fuldtidsansat SustainX bæredygtighedskonsulent, men I får adgang til alle SustainX’ eksperter og vores knowhow. Vi implementerer vores Framework, som består af de aktiviteter, vi har erfaret, er afgørende for en vellykket grøn omstilling. Hvert år vil vi arbejde med nye aktiviteter, så vi sikrer, at jeres virksomheds bæredygtighedsposition modnes undervejs.

Line Amtorp Poulsen

Founder & Head of Sustainability

Lad os komme i gang!
Første step
Forberedelse og planlægning

Første step fokuserer på Baseline-måling, hvor vi undersøger jeres virksomheds største negative påvirkning, bæredygtighedsmodenhed og markedsposition. Her vil vi afdække, hvilke ressourcer I har til at begynde jeres grønne omstilling. Første år omfatter aktiviteter som current state analyse, CO2-baseline, maturity assessment, competitor analyse, Scope 1 & 2-analyse samt KPI- og målsætning.

Andet step
Opbygning og implementering

Andet step sætter fokus på at opbygge jeres interne bæredygtighedskompetencer og skabe et fuldstændigt billede af jeres virksomheds fodaftryk. Her vil vi udføre en scope 3-analyse og begynde at bruge og sammenligne jeres KPI’er og målsætninger. Andet år omfatter således aktiviteter som scope 3-analyse, KPI- og målsætning, intern uddannelse med SustainX kurser, bæredygtig kommunikationsstrategi, medarbejderinddragelse og implementering af ambassadørkorps.

Tredje step
Handling og fremdrift

Ved tredje step sikrer vi, at I vil være i stand til at gennemføre de bæredygtighedsaktiviteter og -initiativer, vi har iværksat, når vi giver slip på jer. I dette år vil vi etablere de nødvendige systemer og procedurer, så I kan fortsætte bæredygtighedsarbejdet. Vores mål er at gøre bæredygtighed til en integreret del af jeres virksomhedsstrategi. Til sidst vil vi sammenligne, hvor meget jeres virksomheds negative påvirkning er faldet i forhold til første år.

Engage to Sustain Framework

Kom i mål med en grundig bæredygtig omstilling med vores framework

Vi mener, at bæredygtighed skal udleves og gennemføres, og ikke strande i et PowerPoint-show. Vores framework sikrer et solidt fundament med vigtige værktøjer til at lede jeres virksomhed gennem en vellykket omstilling.

Læs mere

Kontakt os her og begynd jeres bæredygtighedsrejse