Sustainability Subscription

Det første skridt i en grøn omstilling er at fastlægge en realistisk tidsramme. Vi ved, at bæredygtighed skal prioriteres, men vi ved også, at du har en forretning, der skal drives sideløbende med den grønne omstilling. Derfor sørger vi for at skabe en realistisk plan.

Let's start today

Hvad får du med en Sustainability Subscription?

Det første skridt er at fastsætte en realistisk tidsramme

En grøn omstilling er ikke et quick fix. Det tager tid. Tid til at finde ud af, hvilken vej der er den rigtige for din virksomhed, til at analysere din virksomheds CO2-fodaftryk og derefter til at forandre status quo. Med en SustainX Sustainability Manager vil SustainX være med dig fra start til slut.

SustainX har udviklet et framework med en klar handlingsplan

Med en subscription implementerer SustainX vores Sustainability Framework så jeres virksomhed kan lave en  grøn omstilling mest effektivt. Vi ved, at bæredygtighed skal prioriteres, men vi ved også, at du har en forretning, der skal drives sideløbende med den grønne omstilling. Se nedenfor, hvordan vi strukturerer tidsrammen for en grøn omstilling.

Hvordan fungerer vores subscription?

Med en subscription får du en Sustainability Manager, der driver din grønne omstilling med støtte fra alle vores SustainX-eksperter.

Du betaler et månedligt gebyr svarende til en fuldtidsansat SustainX Sustainability Manager, men du får adgang til alle SustainX’ eksperter og vores knowhow. Vi implementerer vores Framework, som består af de aktiviteter, vi har erfaret, er afgørende for en vellykket grøn omstilling. Hvert år vil vi arbejde med nye aktiviteter, så vi sikrer, at din virksomheds bæredygtighedsposition modnes undervejs.

Line Amtorp Poulsen

Founder & Head of Sustainability

Let's start today
Første step
Forberedelse og planlægning

Første step fokuserer på Baseline-måling, hvor vi undersøger din virksomheds største negative påvirkning, bæredygtighedsmodenhed og markedsposition. Her vil vi afdække, hvilke ressourcer du har til at begynde din grønne omstilling. Første år omfatter aktiviteter som current state analyse, CO2-baseline, maturity assessment, competitor analyse, Scope 1 & 2-analyse samt KPI- og målsætning.

Andet step
Opbygning og implementering

Andet step sætter fokus på at opbygge jeres interne bæredygtighedskompetencer og skabe et fuldstændigt billede af jeres virksomheds fodaftryk. Her vil vi lave en scope 3-analyse og begynde at bruge og sammenligne jeres KPI’er og målfastsættelse. Andet år omfatter aktiviteter som scope 3-analyse, KPI- og målfastsættelse, intern uddannelse med SustainX kurser, bæredygtig kommunikationsstrategi, medarbejderinddragelse og implementering af ambassadørkorps.

Tredje step
Handling og fremdrift

Ved tredje step sikrer vi, at du, når vi giver slip på dig, vil være i stand til at gennemføre de bæredygtighedsaktiviteter og -initiativer, vi har iværksat. I dette år vil vi etablere de nødvendige systemer og procedurer, så du kan fortsætte bæredygtighedsarbejdet. Vores mål er, at bæredygtighed til den tid er integreret i jeres virksomhedsstrategi. Til sidst vil vi også sammenligne, hvor meget din virksomheds negative påvirkning er faldet i forhold til første år.

Engage to Sustain Framework

Sikre en grundig bæredygtig omstilling med vores framework

Vi mener, at bæredygtighed skal udleves og gennemføres, og ikke strande i et PowerPoint-show. Vores framework sikrer et solidt fundament med vigtige værktøjer til at lede din virksomhed gennem en vellykket omstilling.

Læs mere

Kontakt os her og begynd jeres bæredygtighedsrejse