Vores Framework

Mange virksomheder sætter ambitiøse mål, som simpelthen er for svære at nå. I stedet for at opnå en reel effekt spildes tid og ressourcer. Sørg for, at din grønne omstilling bliver en succes med SustainX.

Kontakt os i dag

Vores framework

For at sikre, at din virksomhed kan opfylde dine mål, kundernes forventninger og forskellige krav, har SustainX udviklet en omfattende værktøjskasse til at støtte din virksomhed

Som i et strategihus er hver enkelt del afgørende for en vellykket overgang. Hvis du skynder dig igennem eller udelader en enkelt del, vil alt det hårde arbejde være spildt – for dig, for os og for planeten.

Fundamentet

Fundamentet er det, der holder hele vores Framework sammen. Vi baserer det på mennesker og værdier, fordi succesfulde forandringer ikke kan ske uden mennesker.

Teknologi er et vigtigt redskab til bæredygtig forandring, men investeringer er dyre og kræver langsigtet beslutningstagning og planlægning. Det andet fundament er derfor innovation og effektivitet.

At finde teknologi- og innovationsmuligheder er nøgleaktiviteter i vores værktøjskasse til at støtte og strømline din virksomhed.

De fire søjler

Søjlerne i vores Framework er nødvendige for at sikre, at målene kan opfyldes. Vi har defineret et Roadmap med aktiviteter, der sørger for at alle mål bliver opnået.

Med ledelse som strukturel grundpille fastsætter vi de nødvendige procedurer for at sikre gennemsigtighed og strømline jeres måde at arbejde på, herunder organisering af jeres viden og kompetencer.

Vi mener at uddannelse er nøglen til at sikre, at jeres forandringer er vellykkede og langvarige. SustainX tilbyder uddannelse i bæredygtighed til alle relevante medarbejdere. Endelig praktiserer vi peer vidensudveksling. Vi opsporer og administrerer Sustainability Networks i forskellige brancher. Se, hvilke netværk vi har i gang her.

 

Taget

Taget samler frameworket. Det er her, vi definerer jeres ambitiøse mission og jeres mål. Det sker ofte, at virksomheder kun fokuserer på taget: Men det er fundamentet og de fire søjler, der gør det muligt for jeres virksomhed at nå jeres mål

Kontakt os i dag

SUSTAINABILITY MANAGEMENT SOM SUBSCRIPTION

Betal for en, og gør brug af alle SustainX-eksperterne

Med en subscription bliver vores Sustainability Managers en integreret del af din organisation og leder din grønne omstilling.

Læs mere

Skal vi hjælpe jer i gang med jeres grønne omstilling?