Sustainability

Jonas Priess Sørensen

Junior ESG Advisor

email JPS@SustainX.dk

Mød Jonas

Jonas er vores dygtige Junior ESG Advisor og hjælper med at facilitere og udvikle initiativer inden for rammerne af Momentum. I rollen som koordinator kommunikerer han eksternt om netværksaktiviteter, fremmer vidensudveksling på tværs af virksomheder og gennemfører den strategi, der er defineret af netværkets SteerCo’er.

Jonas’ passion for bæredygtighed gælder de teknologier, der gør markederne grønnere og udfordrer den gamle systemtænkning. Han mener, at SustainX passer perfekt til ham, da det stadig er en ung virksomhed med en startup-følelse. SustainX giver det ham også mulighed for at arbejde sammen med folk, der deler den samme passion for den grønne omstilling. At kunne støtte bæredygtig udvikling for danske SMV’er og skabe en forandring til gavn for både people, planet og profit giver Jonas stor motivation.

Jonas er i øjeblikket ved at tage en kandidatgrad i international økonomisk rådgivning fra Aarhus BSS. Han ser det som en glimrende mulighed for at bygge bro mellem den viden, han lærer i skolen, og hans nye rolle i SustainX.